WORKSHOPS - zelf bloemschikken

Het maken van een mooi boeket is een kunst op zich. Natuurtalenten kunnen enkele soorten bloemen bij elkaar voegen en tot een mooi resultaat komen. Het werkelijke bloembinden biedt echter meer niveaus dan men op het eerste gezicht wellicht zou denken. Scoonbloem organiseert workshops en cursussen om u kennis te laten maken met de mogelijkheden die bloemen ons geven.

Onze workshops organiseren wij op aanvraag. Deze eenmalige kennismaking met het vak is bijvoorbeeld de invulling van uw bedrijfsmiddag op een locatie naar uw keuze. Ook is de verzorging van een partnerprogramma natuurlijk in goede handen bij ons. Tot maximaal 6 personen geven wij ook workshops in onze eigen binderij. Dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of doe-verjaardag.

De cursussen bloembinderij geven wij ook in onze werkruimte. Het maximum aantal deelnemers is hierbij eveneens 6 personen. Tijdens de cursus wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden. U krijgt inzicht in de verschillende manieren van binden, de mogelijkheden van kleurencombinaties, de diverse samenstellingen van soorten bloemen en de diversiteit van het beschikbare materiaal. De cursussen zijn in eerste instantie recreatief bedoeld, maar kunnen ook educatief gezien worden.

Zowel de workshops als de cursussen zijn op een bepaalde manier resultaatgericht. We willen de creativiteit in de deelnemers naar boven halen, hen laten genieten van de werkzaamheden en hen met een trots gevoel naar het eigen werk laten kijken. Hierbij zorgen wij voor een plezierige ambiance waarbij een hapje en een drankje niet achterwege zullen blijven. De materialen waar we mee werken zijn te allen tijde van hoge kwaliteit en in voldoende mate aanwezig.

Voor de verschillende onderwerpen en data kunt u terecht op de pagina cursusdata. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze per e-mail stellen.


>> Cursusdata