HET WERKGEBIED van Scoonbloem

De core business van Scoonbloem is het verzorgen van bloemstukken en boeketten voor bedrijven. Dit werk doen wij met ons hart: we leveren geen standaard productiewerk af. Met zorg en smaak stemmen wij onze producten af op de locatie en de wensen van de klant. Onze bloemen complementeren de sfeer van een locatie en maken zogezegd het geheel af.

U kunt bij Scoonbloem niet terecht voor levering en verzorging van planten. Ook zijn wij niet het juiste bedrijf voor tuinbloemen. De bloemen waarmee wij werken, zijn snijbloemen die direct bij de veilingen worden ingekocht. Deze verwerken wij tot boeketten en bloemstukken. Het is hierbij wel mogelijk om de aankleding van een speciale gelegenheid in zijn geheel te verzorgen of een enkel stuk voor een uitzonderlijke gebeurtenis te bestellen.

Scoonbloem is gevestigd in Amsterdam. Onze bezorgingen zijn binnen Amsterdam kosteloos. De meest gangbare manier van samenwerken met onze klanten is op basis van het abonnementensysteem. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar de pagina abonnementen.


>> Kosten