UITVAART - bloemen zeggen soms meer dan woorden

De eerste associatie die bloemen oproepen is het leven op zichzelf. We zeggen niet voor niets dat mensen in de bloei van hun leven zijn. Bloemen geven ook ons gevoel weer voor personen die we moeten missen. Ze herinneren ons aan het leven dat we met onze dierbaren hebben gedeeld. Daarom leggen mensen ook overal ter wereld bloemen neer bij gedenkplaatsen voor overledenen.

Specifiek bij een begrafenis of crematie is het belangrijk dat een boeket of bloemstuk verwoord wat we voelen voor degene van wie we afscheid nemen. Door onze jarenlange ervaring, grote mensenkennis en het heel precies kunnen vertalen van gevoelens in bloemen kan Scoonbloem u het juiste bloemenarrangement leveren. In overleg met u stellen we zorgvuldig een boeket of bloemstuk samen. Binnen Amsterdam wordt dit gratis bezorgd.


Voor het bespreken van de mogelijkheden, kunt u ons benaderen per e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Overige manieren om ons te bereiken staan vermeld op de pagina met contactgegevens.