INTRODUCTIE - Scoonbloem in praktijk


De voordelen van een vaste en betrouwbare bloemenleverancier zijn talloos. Wij van Scoonbloem bouwen graag een goede relatie op met haar klanten. Voor bedrijven is het interessant en makkelijk om met Scoonbloem te werken. Interessant omdat wij hoge kwaliteit leveren, op ingesteld zijn op uw smaak en wensen en abonnees een aantrekkelijke prijs kunnen bieden. Makkelijk is dat u geen omkijken meer heeft naar de finishing touch van uw kantoor: wekelijks brengen wij met zorg samengestelde boeketten met bijpassende ondergrond langs. Door uw wensen en onze kennis en ervaring te combineren, weten wij een meerwaarde te geven aan de sfeer van uw werkomgeving. Alles dat u hoeft te doen is ons een e-mail sturen om uw interesse kenbaar te maken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en zetten het proces verder in gang.

Naast abonnementen kunt u Scoonbloem ook inschakelen voor eenmalige gelegenheden. Te denken valt aan een receptie, presentatie of evenement; in de persoonlijke sfeer zijn bruiloften een uitstekend voorbeeld. Elke gelegenheid waarbij u de kleuren en geuren van bloemen niet wilt missen, zullen wij met zorg en aandacht aan weten te kleden. Daarbij is het naast de volledige aankleding van een project natuurlijk ook mogelijk om één speciaal toegespitst boeket te bestellen. Ook hiervoor hoeft u slechts een e-mail te sturen en wij nemen contact met u op. Andere mogelijkheden om ons te bereiken vindt u op de pagina met contactgegevens.

Afgezien van de levering van boeketten, kunt u Scoonbloem ook benaderen voor workshops of cursussen. Wellicht wilt u uw medewerkers een eenmalige workshop aanbieden op een door u uitgekozen locatie. Het is echter ook mogelijk dat wij een workshop organiseren in de bloembinderij. Hierbij geldt een maximum van 6 personen. De cursussen die wij geven zijn meer gericht op de individuele persoon met interesse voor creatieve ontplooiing. Voor de reeds geplande workshops verwijzen we u naar de pagina met cursusdata. Voor de organisatie van een specifieke gelegenheid, kunt u ons uw gegevens sturen per e-mail, waarna we contact met u opnemen.


>> Achtergrond

>>
Leveringsvoorwaarden