ACHTERGROND - de persoon achter Scoonbloem

De drijvende kracht achter Scoonbloem is Adrie van Tilburg. Met meer dan 15 jaar ervaring weet zij als geen ander een bestelling om te zetten in een verrassend, kwalitatief product. De combinatie van haar creatieve persoonlijkheid en haar interesse in natuur bracht Adrie in contact met het bloembinden. Internationale invloeden en het perfect aanvoelen van andermans wensen, maken haar boeketten en bloemstukken levende kunststukken. Zij geeft leiding aan een klein, enthousiast team van mensen die hun vak verstaan.

Begin 2004 heeft Adrie de stap gezet om een eigen bloembinderij in Amsterdam op te zetten. Het idee om via internet de eerste contacten te leggen voor een vaste klant/bezorgerrelatie is uniek in Nederland. Nadat u heeft aangegeven waar u in geïnteresseerd bent, zal Scoonbloem contact met u opnemen voor een introductiegesprek. Daarin worden alle mogelijkheden en wensen besproken. Op basis van dit gesprek ontvangt u een offerte en zal de samenwerking van start gaan. Vanaf dat moment heeft u geen omkijken meer naar uw bestelling. Mocht de samenwerking van langere duur zijn (in het geval van abonnementen), dan zal na enige tijd Scoonbloem weer contact opnemen met u voor een evaluatie. Tussendoor kunt u natuurlijk altijd terecht met vragen en opmerkingen. Adrie is hiervoor per mail of telefoon te benaderen. Het telefoonnummer staat vermeld op de pagina met contactgegevens.

De bloembinderij Scoonbloem is gevestigd op de Danzigerbocht 73. Van daaruit worden wekelijks alle bloemen vers bij de veiling ingekocht. In de bloembinderij verwerken wij alles handmatig tot de leveringen aan onze klanten. Op deze wijze staan wij garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit van onze producten. Voor klanten binnen Amsterdam brengen wij geen bezorgkosten in rekening.


>> Introductie

>>
Leveringsvoorwaarden